Reisverhalen en Reportages

Mijn reisverhalen en reportages gaan vooral over zaken die me na aan het hart liggen: duurzaamheid, een eerlijke balans voor mens, natuur en milieu.

Een reportage over een wandelreis naar het verafgelegen gebied Mustang in Nepal schreef ik voor het Westland Magazine:
Mustang, reisverhaal

Voor Bouillon! heb ik een reisverhaal en een reportage over voeding geschreven. Voeding en weten waar het vandaan komt. Duurzaam, eerlijk en goed voor mens, dier en milieu:
Bietjes, kikkerburgers en skyr
De Romeinse keuken nu

Voor Ekoland, het vakblad voor de biologische wereld schreef ik een reportage over een biologische boer in IJsland:
Yoghurt en Zeewater

Voor het consumentenblad Goede Waar & Co en later voor P-Plus organiseerde en schreef ik over smaaktesten, ook maakte ik een aantal kleine reportages:
Thee: Gouden drank met een zwart randje
Het laatste afscheid doe je samen
Lekkere port hoeft niet duur te zijn
De smaken van honing

In ‘De betere Wereld’ schreef ik een reisreportage over een Wereldwinkelreis naar Nepal

Advertenties